Med regntung himmel och huvudvärk

Med regntung himmel och huvudvärk avslutar jag denna dagen genom att krypa upp i soffan med en kopp kaffe och jordgubbar.
Trädgården har tackat sin lyckliga stjärna för regnet som fallit idag, jag som var ute medan regnet föll var inte lika glad. Jag däremot tackade min lyckliga stjärna för att det finns människor som lärt sig ta hand om den mänskliga kroppen, jag har varit hos Åke och blivit knådad, knäckt och stucken. Så himla skönt, efteråt.
Med regntung himmel och huvudvärk Med regntung himmel och huvudvärk

På tv:n rullar My One and Only som stod i filmhyllan, visste inte ens om att vi hade den. Vi har så många filmer men vi har ju sett de flesta så många gånger att vi kan filmerna utan och innan. Pojkarna njuter av sommarlovet och tittar på film i sängen eller ja de lekar mest låter det som. Det är ju sommarlov så vi låter dem hållas ett tag till. Tids nog är det ändå vardagen igen.
Med regntung himmel och huvudvärk Med regntung himmel och huvudvärk Med regntung himmel och huvudvärk

Vi har planerat hur vi ska göra med framsidan av huset, jag vill ju ha någonstans där rosor kan klättra. Det är mycket tråkigt som behövs läggas pengar på när man vill fixa till det, jag menar vem vill lägga pengar på stenlim? Gud så tråkigt! Men jag ritar och planerar, funderar ut rossorter och drömmer om hur härligt det kommer vara att sitta där i den lummiga uteplatsen och dricka kaffe från min söta lilla kopp jag fann på Erikshjälpen idag. Ja jag vet det kommer ta tid innan rosorna växt upp och platsen blivit lummig men jag drömmer. Kan man ha en bambu i en stor kruka?
Med regntung himmel och huvudvärk Med regntung himmel och huvudvärk Med regntung himmel och huvudvärk

På altanen börjar det bli lummigare, rådhusvinet som vi planterade första sommaren i huset har äntligen blivit så där tjock och vacker. Klimatisen som jag planterade förra sommaren växer men vill inte riktigt växa där jag tycker att den ska växa.
Jag känner mig överkänslig, filmen är väldigt melankolisk och jag känner hur jag tar till mig känslan. Känslan passar med den regntunga himmeln och huvudvärk, jag är glad att jag inte levde på 50-talet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.