Med svågern på operationsbordet

Med svågern på operationsbordet och systeryster på altanen så har jag haft dagen full med att vara social och hålla reda på två hundar som skulle lära känna varandra. Med svågern på operationsbordet Med svågern på operationsbordet

Syrran, som stickar som terapi, hade med sig en vacker hemmastickad filt, mönstret är samma som Kronprinsessan Mary av Danmark hade till sina tvillingar. Jag ska nog allt sätta upp en större och grå sådan filt på önskelistan. Tänk att ha en sån att vira in sig i. Mycket fin filt som min duktiga syster har stickat!
Med svågern på operationsbordet Med svågern på operationsbordet Med svågern på operationsbordet

Som alltid med vår familj så sluter vi upp kring den som är i behov likt flugor dras till ljus, poff så är vi alla runt och stöttar. Idag var mor här två korta stunder och sen kom våra systerdöttrar och Thor och sen kom minsann systerdöttrarnas sambos också. Det blev en dag med familjen, massa prat, några tårar och lite skratt också. Har man en goding som stjäl gammelmostrarnas uppmärksamhet så går det inte annat än att le och skratta. Så himla go’ han är!

Till mina pojkars stora glädje blev de presenterade för den nya flugan Pokémon GO så ja nu är vi också med i det. Jag som inte förstår (och har aldrig förstått) Pokémon, där är ju ingen handling alltså ingen story som serien bygger på, förstår inte grejen med att jaga Pokémons. Vad ska jag göra när jag har fångat dem? Men men nu när Vincent är helt hooked på det så får jag väl helt enkelt bara hänga med på det och leta såna där Pokémons. Jag förstår fortfarande inte Pokémons och jag tycker det är galet irriterande att man måste gå med telefonen i handen hela tiden men men nu har vi iaf börjat med Pokémon Go och Vincent fick ju ha en telefon för att kunna fånga Pokémons så nu har han blivit med det också. Inte ens 8 år gammal och redan egen telefon, galet! Nåja han får bara använda den till Pokémon Go så det är inte så att han ska ha den med sig till skolan eller till kompisar! Någon måtta i galenskapen får det vara!
Jag skakar på huvudet på samma sätt som farfar gjorde när han inte förstod nymodigheter.

Ja och svågerns operation har gått bra men han fick inte komma hem idag som han hoppades på. Vi tänker på dig Annors!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.