Ormbunkesjukan, sa Frida

Ormbunkesjukan, sa Frida på sin Instagram, att vi har fått. Vi har ju båda snöat in på ormbunkar så vi var lite av vad man kan kalla för himmelriket idag när vi gick en liten kort runda i skogen.
Ormbunkesjukan, sa Frida Ormbunkesjukan, sa Frida

När jag kommer hit så brukar jag ha börjat andas med hela lungorna och inte bara den översta biten.
Det är här jag mår riktigt bra, det är här jag får tid att ta in mina intryck och det är många gånger här jag får idéer till fotoshots.
Ormbunkesjukan, sa Frida Ormbunkesjukan, sa Frida

När vi kom till bron så skämtade jag med Frida och sa, välkommen till min studio. Hon var inte sen på att stiga in, fast ja hon ville inte gå ner i ån som jag gjorde när jag fotograferade hennes systers familj här. Så känslig. haha
Ormbunkesjukan, sa Frida Ormbunkesjukan, sa Frida Ormbunkesjukan, sa Frida Ormbunkesjukan, sa Frida

Ormbunkesjukan var det ja. Haha Tänk att det finns så många olika sorters ormbunke, Frida och jag vill inte ha samma sort men det är vackert att titta på alla olika sorter som finns i skogen.
Ormbunkesjukan, sa Frida Ormbunkesjukan, sa Frida Ormbunkesjukan, sa Frida

Frida kom på att jag borde ta ett foto på Sid under dessa höga och underbara ormbunkar, jag fick in både henne och Alfred också. hahaOrmbunkesjukan, sa Frida

Lille Thoren var också med och tyckte nog mest att gammelmostern var tokig som fotade allt grönt. Lille sötnöten, han är så go’ och gla’ och skrattar gott när jag busar med honom.
Ormbunkesjukan, sa Frida Ormbunkesjukan, sa Frida

Jag tjatar om det, jag vet, men det är helt fantastiskt att ha skogen mitt inne i Höör för ja det är faktiskt mitt inne i Höör. Jag har skogen några minuter från min dörr, faktiskt går det snabbare att gå till skogen än till barnens skola. Det är underbart!
Ormbunkesjukan, sa Frida

Sen går man ut ur skogen och rakt in i Möllan, Möllans kvarndamm och bostadsområdet. Tänk att om man bor i de där lägenheterna så har man verkligen allt precis utanför dörren. Måste vara ljuvligt.
Ormbunkesjukan, sa Frida Ormbunkesjukan, sa Frida Ormbunkesjukan, sa Frida

På ena sidan av Höörs mölla växer det stora vackra höstanemoner. Jag blir mer och mer förtjust i anemoner, måste vara Frida som påverkat mig för hon är bra förtjust i anemoner hon.
Ormbunkesjukan, sa Frida

Det är mycket vackert i lilla Höör!

4 kommentarer

 1. Vilka härliga bilder i vacker miljö. Skulle vara roligt om du kom upp och fotade min trädgård någon gång. Skulle vara spännande att få se den med dina ögon. Tyvärr har vi inte fått så mycket regn iår så mycket har torkat bort i för tid. Roligt iallafall att se dina fina bilder. Kram

  • Tack så mkt!
   Jag kommer gärna upp och fotar! Frida och jag ska ändå ha lite roadtrips så vi kanske hittar till Braås en gång också.
   Det är så kul att du uppskattar mina bilder!
   Kram

 2. Så mjukt och grönt. Men du vill inte ha ormbunke i trädgården. De är lömska rackare. 🙂 Fast snygga. Du kan få mina.
  kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.