Min semestervecka

Jag hade semester förra veckan och det var helt underbart! Vädret kunde ju inte varit bättre!

Jag har läst och läst och läst men än är inte boken slut. Den är inte bra men jag måste ju läsa klart den. Chefen tyckte att den var bra och kollegan ska läsa den efter mig så jag kan ju inte bara lägga ner den. Har du läst den? Vad tyckte du om den?

Jag har badat i poolen, flera gånger om. 24 grader är det i poolen och det har varit väldigt skönt med tanke på hur varmt det var förra veckan.

Vi har haft massa besök. Flera humlor har besökt pionerna så jag har inte kunnat med att plocka in några pioner och njuta av de. Ett par änder kom upp på tomten och sa hej men vi kunde tyvärr inte bjuda in de för vi skulle iväg. Mina systerdöttrar med söner var här och fikade lite.

Bebismys

Catta, min äldsta systerdotter, har precis fått en liten Theo så det blev en hel del bebismys.

Lilla Theo är två månader nu och är världens snällaste bebis. Trots värmen så var han på gott humör, skrattade och jollrade. Affe var helt betagen av Theos små fötter, han kunde inte förstå att hans stora fötter hade varit så små.

Annorlunda bebismys

Sen har vi även hunnit med ett annat slags bebismys. Svärmor har blivit med valp och det kan vara så att Fia är den sötaste pälsbollen jag någonsin sett.

Jag menar kolla på henne! Massa päls, ett litet ansikte och små spetsiga öron som står rakt upp. Gullefjun! Busig är hon också, hon älskar att bita i mina tår och hon har sylvassa valptänder. Jag försökte ta med henne hem men tydligen vill svärmor och bonus ha kvar sin egna hund. Så konstiga de är. haha

En dag på stranden

I fredags så tog vi en dag på stranden. Kl9 kom Becks och Lias (min yngsta systerdotter och hennes buse) hem till oss. Sen packade vi in oss i Gangsterbilen och åkte till Ängelholm för att bada på Klitterhus där jag och Becks har badat sen barnsben. Älskar Klitterhus!

Det var inte så många på stranden trots att det var så varmt. Fast det kan ju bero på att många nog inte har gått på semester ännu. Det var iaf inga problem att hålla avstånd. Mina pojkar var mer i havet än på stranden, precis som det ska vara. Lias hittade en kompis och hade jätteskoj vid strandkanten. Lias hade så roligt att han inte ville hem, Affe försökte få bort honom från havet men det gick inte så bra. haha

Min semesterveckan blev så bra! Nu ska jag bara jobba denna och en vecka till sen går jag på semester igen men då blir det tre veckor. När går du på semester och hur länge ska du ha semester?

Jag vill ha sommar över precis hela kroppen, inte bara doppa tårna i den

Ernst Kirchsteiger

14 kommentarer

 1. Låter som en fantastisk semestervecka. Skönt när vädret levererar och man kan bada och umgås med härliga människor. Mysigt med både valpgos och bebisgos, det förgyller verkligen. Och bebisfötter är ju så gulliga <3

 2. Men vilken underbar semestervecka! Det är så segt att läsa en bok när man inte gillar den.
  Åh vad härligt med bebis- och valpmys.

  • Ja herregud vad den boken var seg. Så icke-läsvärd.
   Jag hade verkligen tur med vädret, lever fortfarande på den veckan.

 3. Du har verkligen prickat in rätt vecka. Lät som en helt perfekt semestervecka. Själv startar jag semestern vecka 28 och alla,tre veckorna är ganska obokade. Bara en 50 års fest och så en massa spontan träffar med vännerna. Hoppas på bra väder med mycket sol och pool.
  Kram Kajsa

  • Jag prickade helt klart in rätt vecka. Min kollega hade veckan efter och det var inte alls lika bra väder då. Bättre än nu iofs men inte lika bra som min första semestervecka.

 4. Vilken underbar semestervecka du har haft, jag har lite ledigt nu och jag njuter verkligen. Det är så skönt. Jag har inte läst den boken men jag vet att många tycker om den 🙂

  • Veckan var underbar!
   Att vara ledig är alltid skönt!
   Jo jag vet också många som tyckte den var bra, jag är dock inte en av dem

 5. Jag vill också ha sommar över hela kroppen. Kanonvecka att ha semester på. Änder är jag tyvärr livrädd för vet inte varför men så är det.

  Mys med bebis god

  • Mm sommar över hela kroppen är ljuvligt, tyvärr har jag inte det denna veckan men då hade jag.
   Änder är vackra men opålitliga.

 6. Så härligt det ser ut med benen plaskande i poolen och ödmjukt av dig att läsa klart boken även att du inte tycker att den är särskilt bra =D.

  Så mysigt med både vovvegos och bebisgos

  • Ja det är guld värt att ha pool särskilt på riktigt varma dagar som det var den veckan.
   Nja ödmjukt vet jag inte men envist iaf. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.