När Ranelid dissar en

Som ni säkert har sett på andra bloggar så hade Emma fixat en hemlig gäst till Fuffes bloggevent på Skepparps vingård och det var ingen mindre än Ranelid him self. Attans underhållande man det där. Älskar hur han rullar på sina R.
DSCN1181 DSCN1183
Emma delade upp oss i två grupper och fick oss till att åka vagn efter Fuffes traktor, med ögonbindel. Jag är inte åksjuk men där var några som började fundera på vems handväska som skulle få tjänstgöra. Stackare!DSCN1187 DSCN1188
Dessa två bilderna har jag tagit med ögonbindeln för ögonen så jag är faktiskt rätt nöjd med resultatet för det går ju iaf att se att där är några andra tokar som står med ögonbindel för ögonen. hahaDSCN1190 

Så fick vi ta av ögonbindeln och framför oss stod denna man, denna skapelse som simmar från stranden jag till stranden du i havet vi. Alltså han är helhärlig att lyssna på, jag vet inte någon som kan snacka så otroligt mycket på så kort tid. Vilken ordtakt han har. Och säga vad man vill men kärlek är han iaf fylld av. Ja och en hel del onödigt vetande men som ändå är rätt kul. 

DSCN1196 DSCN1197

Vi skulle alltså använda oss av Ranelid som inspiration när vi målade den nya etiketten till Fuffes vin. Eftersom jag alltid tänker på Kärrrrlek när jag tänker på Ranelid så var liksom hjärtat givet och sen visste jag inte mycket mer vad jag skulle göra så då gick det som vanligt åt skogen. (ja man ser ju på Ranelid hur icke imponerad han är av mitt mästerverk hahahaha) Jag tyckte ju givetvis att Ranelid skulle anse att min var den bästa eftersom jag ritade honom som ett hjärta men nähä det tyckte inte han. Han tyckte den bästa skulle vinna. Enväldig domare var han visst också och han fick ett ohämmat förslag från Marika men det nappade han inte heller på.  DSCN1209

Han gick helt efter vad han tyckte var snyggast, vilken konstig domare. hahaha (hoppas innerligt att ni alla fattar hur jag driver med mig själv här!) Så vinsten gick till Liw som helt klart måste mutat Björn. hahaDSCN1211 DSCN1212DSCN1206

Vindruvorna funderar jag starkt på att åka till Fuffe och köpa, skit i vinet det kan han få sälja men vindruvorna oj oj oj vad goda de var. Det kan också varit för att jag fick plocka de direkt och inte behövde köpa de i en plastlåda på Ica. Goda var de iaf.
Det var en mycket rolig kväll och jag var så glad att jag hade med mig Jenny för vår prestation som Maria hade gått så otroligt mycket sämre utan henne. Hon har mer talang för vara knarklangare än vad jag har. hahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.