Nykär i mitt hem

Jag blir nykär i mitt hem varje år när julen är borta och allt har återgått till det vanliga. Fönstren är putsade, gardinerna är bytta, sofforna blir piffade med kuddar och plädar och allt blir som det ska vara.
Nykär i mitt hem Nykär i mitt hem

Jag sitter i soffan och tar in känslan av mitt hem. Det ruvar idéer i huvudet, idéer om hur hemmet ska bli och jag räknar pengar för att veta vilken budget vi behöver ha för att få allt som jag vill att det ska bli. Nykär i mitt hem

Julen är helt borta som när som pojkarnas rum, de vill inte släppa sina små julgranar riktigt ännu. I köket känns det som att allt är nytt då jag har möblerat om i skåpen, ny(gammal) gardin och hela köket är grundligt städat. Bästa känslan är imorgon när jag sätter mig vid köksbordet för att äta frukost och det känns helt nytt.Nykär i mitt hem

När det röda är borta blir blommorna grönare och hemmet ljusare, lika härligt är det nu som det är mysigt när julen kommer upp. Jag älskar verkligen våra skiftningar i vardagen! Nu ska jag sitta här i soffan och vara alldeles alldeles nykär i mitt hem!

3 kommentarer

  1. Här är det jul till tjugondag Knut. Någon ordning ska det väl vara ;). Även då är det dock tveksamt om alla ljusstakar försvinner, det blir så himla mörkt utan.

    • I år ville jag bara ha väck julen. Maken min vill helst slänga ut den till nyår men jag brukar vilja ha kvar den så länge som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.