När vädret slår om

När vädret slår om så ler fibron och känner sig stark. Problemet är ju att när fibron känner sig stark blir jag svag och öm. Och ja jag blir på hemskt humör också.

Men jag ler och ser glad ut så länge det bara går. Försöker hitta ett sätt att göra mig glad, ett sätt att minska värken. Det funkar sådär.

Jag har köpt mig öronpluggar som tar bort de högsta tonerna eller decibelen. De heter Flare Audio Calmer Night och det var min sjukgymnast som rekommenderade dessa. De tar inte bort tinnitusen men de gör så att tinnitusen inte blir triggas lika lätt och att hjärntröttheten kanske minskar eller iaf inte kommer lika snabbt.

Jag har varit på pensionsavtackning för en kär kollega, det var en härlig kväll med mycket skratt, en del tårar och mängder av kärlek.

Trädgården bjuder fortfarande på ljuva blommor. Men jag vågar mig knappt ut för det är så många getingar ute nu. Jag har redan blivit getingstucken en gång i år och det räcker!

Jag har lagat mormormat för det gör gott i själen. Jag har målat naglarna med nytt glittrigt nagellack för att glitter alltid är bra för humöret. Jag har shoppat snygga och bekväma kläder.

Men inget av det hjälper. Kroppen skriker av värk. Ögonen fungerar inte som de ska för det känns som att jag har massvis med grus i ögonen. Jag avskyr fibromyalgi! Men jag låter iaf inte fibron diktera mitt liv! Idag är jag på jobbet, kollegan sa att jag sken som solen. Jag vinner över denna förbannade sjukdom!

Ta dig i röven fibromyalgi!

7 kommentarer

  1. Exakt så! Åsså säger folk att man ska leva i nuet och njuta av varje årstid, up yours säger jag bara! Just nu gör det så ont att jag blir galen 🙁

  2. Snygg du är i håret, passar dig finfint och naglarna är tjusiga med. Härligt att du ändå är possitivt inställd trots att det är motigt med värken <3

  3. Så imponerad av att du inte låter dig tryckas ner av fibromyalgin! Så snygg du är i håret, och du hade hittat riktigt snygga kläder.

  4. Visst är det så att värken inte alls gillar väderomslag. För mig passar det allra bäst att försöka röra på mig så mycket det bara går när värken kommer. Vi måste vinna och ta makten över fibron

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.