När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn

När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn såg vi en himla massa fint! Jag tror att jag och Frida fotade ungefär allt som fanns där. haha
När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn
Simrishamn visade sig från sin vackraste sida, ja om man tittade på blommorna och kyrkan vill säga.
Jag fick en längtan efter att strosa längs kullerstenen för att sedan äta lunch på en uteservering och prata över shoppingturen. Men det fick allt bli en annan gång för nu skulle ju jag och Frida på bloggevent (med viss shopping) och klockan närmade sig stängning för affärerna.
När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn

Att kliva in genom gången till Apotekarns är som att ta klivet in i Italien eller något annat sydeuropeiskt land. Helt ljuvligt!
När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn

Jag insåg att jag måste ha mycket mer blommor och växter i min trädgård nästa år och vet ni? En ny rabatt är redan planerad. Yey! En sån därnia gjutjärnsvask hade ju inte heller varit fel, får väl se om det blir en sådan någon gång.
När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn

Allt är liksom bara vackert och jag skulle kunna spendera en hel dag där med att bara känna på alla saker, dra fingrarna över de gamla slitna möblerna för att känna deras historia. Köra näsan i blommorna och andas in sommaren så det räcker hela vintern. Här kan man inte må dåligt! Ja möjligen kan man må dåligt över att man inte kan ta en av varje sak med sig hem. haha
När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn

Carolina Hodanek (älskar hennes blus!) hälsade oss välkomna till Apotekarns och det var uppdukat med dricka och oliver. Sen kom pizzan in och jag har då aldrig ätit så god pizza, den var försvinnande god och jag tror nog att alla höll med. Pizzan kom från Gårdens café o vedugn som ligger vägg i vägg med Apotekarns vilket gör att man alltså kan äta god mat i Apotekarns trädgård. Kan det bli bättre?
Vi fick hösten trender och nyheter som visades av Lotta Strindberg från Cenino & Donna från Kristianstad. Eftersom Lotta tycker att det är som trevligast när man kommer till henne i butiken och shoppar så tänker jag inte länka till deras webbshop utan istället säga att ni hittar butiken Västra Storgatan 24-26 i Kristianstad. Kristianstad är dessutom en ljuvlig stad att shoppa i så åk dit och shoppa, strosa, fika, jaga Pokémons ja vad som helst men åk dit.
Det blev livemusik och vi njöt av en kväll med många intryck, kända och okända ansikte och bara en härlig kväll.
Sötast var givetvis Susannes lilla goding Juni, hon stal hela showen och var som lyckligast när hon fick vara med där det hände. Susanne bloggar för HomeSpo och det var just HomeSpo tillsammans med Apotekarns som stod för blogg- och instagrameventet. Så tack så mycket till tjejerna från HomeSpo, Emilie och Rebecka. Vi måste ju också tacka Linda och hennes fantastiska BetterBloggers för utan det nätverket hade vi nog inte sett eventet då ingen av oss följde någon av tjejerna från HomeSpo. Jag bara älskar BetterBloggers, så himla mycket matnyttigt där och ett fantastiskt nätverk!
När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn

Trädgården är helt underbar och lägg då till att vi var där när blommorna var överblommade! Tänk så ljuvligt det måste vara när blåregnet blommar! Ja jag måste bara dit igen, så är det!
När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn DSC_7506 DSC_7562

Jag fastnade för en grön scarfs från Ib Laursen (helt klart ett favoritmärke!), den fick följa med hem faktiskt. Sen fastnade jag även för två kakelplattor så de fick också följa med hem. Men bordet med de vackra benen, det fick allt stanna hos Apotekarns. Jag hade så gärna köpt det bordet och gjort om det till ett soffbord men det hade varit att låta både min plånbok lida och bordet för med så vackra ben så ska det inte kortas ner. Men oj vad jag gillade det!
Ett glas vin lät jag mig dricka och det lär var det sista vinet med alkohol jag drick på länge. Värken som kommer med alkohol gör att det helt enkelt inte är värt det. Det är synd för det är allt lite trevligare att gå runt med ett vinglas i handen än ett vanligt dricksglas.
När vi hängde på Apotekarns i Simrishamn

Vi fick en goodiebag med oss hem och jag avnjuter fortfarande tryffeln med havssalt i. En tryffel till en god kopp kaffe ger allt grädden på moset för den dagen. Fast det jag gillar bäst med bloggevent är inte goodiebags, även om det är fantastiskt att få, utan det är att nätverka med andra. Nu var jag inte i mitt esse den kvällen så jag gjorde nog ett blekt intryck men jag gillar det där att gå runt och prata, knyta nya kontakter och sätt ansikte på namn i sociala medier. Jag blir inspirerad av kvinnor som vågat ta steget och följa sin drömmar, som varje dag lever sin dröm. Det är häftigt!
Så stort tack till Apotekarns och HomeSpo för en härlig kväll och tack Frida för att du anmälde oss!
Ja det var en bildkavalkad från när vi hängde på Apotekarns i Simrishamn.

4 kommentarer

  1. Tänk så olika vi fotograferar! Du fotar detaljer och jag själva miljön 🙂 Så bra att vi båda delar med oss, så vi kan njuta av alla fina grejer, dubbelt så mycket!
    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.