Nu är de här!

Farmors blommor har äntligen kommit, som jag har längtat!

Igår när jag körde hem såg jag dem! Fast de stod i någons trädgård så jag tyckte det var olämpligt att stanna och fotografera. Som tur var så hittade jag några även här hemma vid. Är de inte ljuvliga!

Små späda blommor men ack så tåliga. Ljuvliga är de! Har ni plockat in en stor bukett vitsippor någon gång? Om ni inte har gjort det så rekommenderar jag er att göra det, de doftar fantastiskt. Jag har föreslagit för Klinta & Co. att de ska göra ett ljus med doften av vitsippor. Hoppas att Lisa och Simon nappar på mitt förslag.

De lyser verkligen upp som små lampor när man tittar ner på marken. Jag gillar hur de stänger sig på kvällen för att sedan öppna sig under dagen. Lite som när vi går till sängs. Naturen är fantastisk.

Har ni sett några vitsipporna än?

4 kommentarer

  1. Så fint med vitsippor. Jag har inte sett några än, däremot har jag sett tussilago. Mars känns väldigt tidigt för att se både tussilago och vitsippor egentligen. Hoppas att de nappar på din idé!

    • Jag har också sett tussilago! Men jag kunde inte fotografera dom då.
      Jag trodde också att vitsipporna var tidigare men jag har tydligen fotograferat vitsippor vid denna tiden förr. Det hoppas jag också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.