Under solens gång

Jaha så hade det gått en vecka, bara poff så är det fredag igen. Helgen var helt uppbokad, familjeträff både lördag och söndag. Januari är slut och februari är här. Jag börjar ana att våren är på gång.

I fredags var jag på njurmottagningen, som om allt annat skit inte är nog, så hittade jag vårtecken. Lyckan är totalt! Våren är på gång! Ja ja det må bara vara vintergäck och det kommer säkert ett bakslag i februari men ändå. Helt underbart!

Kalas för hela slanten

I lördags var det kalas för Lias, massa kakor och massa kaffe. Vi köpte en radiostyrd bil till honom och den bilen blinkade som ett helt disco. Hehe Jättekul att ge bort såna saker. Men jag har inte brytt mig jättemycket när barnen var små, barn ska få både höras och synas. Givetvis inom rimliga gränser. Jag tog inte ett enda foto på hela lördagen, jag hann inte fånga femåringen för han hade fullt upp.

I söndags träffades vi alla igen fast denna gången bar det av till Ljungbyhed för att fira mitt äldsta syskonbarn som blev hmm 32 i fredags. Hur gick det till? Fyllde inte jag precis 30?! Haha. Det blev lite fler foto tagna i söndags, kan ha något med den där rackarns söta busungen som alltid har glimten i ögat. Catta hade bakat en jättegod kaka, som en stor chocolate chip cookie. Kul och god!

Fortnite Swe

Varför ska det bara vara dataspel hela tiden? Jo för att det faktiskt kan vara riktigt kreativt och utvecklande! Affe har länge haft som dröm att bli youtuber och tjäna pengar på att göra spelvideos som han delar. Nu har han minsann släppt sin första video som han själv har spelat in, klippt, redigerat och laddat upp. Jag är så stolt över honom! Någonstans måste vi ju alla börja tänker jag. Kanske leder detta till hans dröm eller så hittar han en annan dröm men ha försöker iaf. Heja heja!

Nyfiken har han ju alltid varit, här delar han en kasserad hårddisk för att se hur de ser ut inuti. Kul!

Har du ätit någon semla?

Jag har ätit två stycken. En som jag köpte på Coop, Södervidinge-semlan. Och i fredags bjöd Petra mig på en hemmagjord semla. Alltså semlan som Petra bjöd på, galet god! Och då är jag ändå inte så förtjust i just semlor.

Vilken är din favoritbakelse? Min är budapestbakelsen, originalet inte med hallon eller blåbär eller sånt trams. Nä en helt vanlig budapestbakelse och en kopp kaffe det är min favorit det.

Snart kanske vi kan njuta av iaf en kopp kaffe på balkongen, ljusen är iaf på plats och redo

Nu vill jag att våren kan komma så jag kan börja pilla med balkongen. Ska köpa en matta, kanske någon ny lykta och plantera doftranka i blomlådorna. Kanske dags att börja fundera på när det är dags att förså doftrankan.

Längtar du också till våren?

9 kommentarer

 1. Om jag längtar till våren? JAAA!
  Här kom massor med snö igår och jag bor ju i Stockholm, så inom ett par dygn kommer det vara slask. Avskyr det!

  Jag älskar semlor och fick munsbitar i måndags, så lagom och så goda!

 2. Ja milde tid så jag längtar till våren!!! Jag vill också få se vårtecken, men det lär dröja ett tag till här. I förrgår trodde jag att jag såg en snödroppe, men det var bara en fågelskit (hade inte linser på mig).
  Jag har inte ätit nån semla än, men när jag gör det ska den vara hyfsat uppblött i varm mjölk😋

 3. Åh vad underbart med ett vårtecken, letar som en hök efter dem här hemma just nu.
  Kul med kalas och vad duktig Affe är som gjort sin första Youtube-video! Klart att han ska försöka med sin dröm och sedan får man se vilken väg livet tar.

 4. Trodde aldrig att det här bakslaget skulle komma, men i morse var det alldeles vitt ute. Samtidigt kan det ju vara lite kul under sportlovet för barnen. Fullt upp i helgen ser jag med massa kalas. Så kul ändå. Inget slår en prinsessbakelse/tårta. Samtidigt så är allt en budapest väldigt god också

 5. Vaknade upp till regn, snö och slask idag! Inte alls kul… riktigt bajsväder rent ut sagt! Jag vill ha VÅR! Jag VET att det bara är februari, men jag bryr mig inte, jag är färdig med vinter och kyla!
  Ljungbyhed, vad kul, där har jag bott 🙂 Mina föräldrar bor kvar.
  Har inte ätit någon semla ännu. Och bakelse..hm, jag håller nog med dig! Oväntat va? 😀

 6. Om jag längtar till våen? Oooojaaa mycket. Vill ha solen, ljuset, värmen, fågelsången och den där lättheten. Sedan även känlsan när det gröna slår ut, stugan får väckas till liv.
  Hoppas det lyckas för din lillkille. Kul att han jobbar för det.
  Inga semlor än men funderar om jag ska baka det till min mammas 84 års kalas imorgon
  Kram Kajsa

 7. Jag älskar semlor! Men jag håller också hårt på att inte äta den första förrän på förrän på fettisdagen, sen är det fritt fram fram till påsk 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.