På Buhres

Vi åt vår bröllopsmiddag på Buhres i Kivik och det var fantastiskt. Utanför såg vi havet slå över piren och vågorna skummade in mot stranden. Fantastiskt!
Som de småbarnsföräldrar vi är så rättade vi oss in efter barnen dvs bruden och brudgummen satt inte bredvid varandra. Jag har inte ens tänkt på det förrän nu när jag redigerar fotona. Föräldrar först, man och hustru sen eller? haha

DSC_8853 DSC_8882 DSC_8886Maten var så god att jag höll på att smälla av. Och ja jag log från öra till öra när förrätten kom in på RifDesign-tallrikar. Jag älskar RifDesign!
Till förrätt fick vi toast Skagens med löjrom. Så galet gott! Jag hade varit helt nöjd med att äta typ 10 sådan eller något, herregud vad jag gillade det!
Till varmrätt fick vi halstrad röding (min favoritfisk) med potatismos som var smaksatt med pepparrot. Gott gott gott
Till efterrätt blev det Kiviks Kärlek (älskade namnet mer än rätten) som var ‘spiddekaga’ från Buhres Spettkakeria, en sylt av jordgubbar och rabarber serverad med ett perfekt format gräddägg. Nomnomnom och extra poäng för att spiddekagan var lite seg för det är banne mig bästa spiddekagan.

Maten och servicen var fantastisk!

DSC_8885 DSC_8872 DSC_8868 DSC_8866 DSC_8864
En bild på mig och den eminenta fotografen fick jag och på den bilden äter Angela och jag ser ut som jag luktat på något rääääligt. haha

DSC_8863 DSC_8851

Alfred var som bara Alfred kan och skapade kontakt med servitrisen som var fantastisk, tröttade ut Angela som glömt hur det var att ha små livliga barn och kastade ner sin sko över balkongräcket. Underbara unge med dig har man aldrig tråkigt!

DSC_8876 DSC_8875Lilla mor och lilla far, aldrig att jag kunde ens tänka mig att gifta mig utan er! Mor var tagen, chockad mer än vad hon insåg då. Far hade problem med sin hörapparat mest hela dagen och det lilla han hörde det la vågornas brus beslag på men jag tror att han ändå kände att det var en bra dag.

Tänk att jag nu är fru Nihlén, fru Nihlén precis som min farmor och min mor är. Det känns konstigt men jag gillar det och provar att vänja mig vid det.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.