Piff i köket

Det blev lite piff i köket i helgen. Jag hade semester i fredags så jag körde till IKEA i Malmö. Jag har länge velat ha en hylla i köket, inte för något annat än att ha snygga saker på. Sen var vi i desperat behov av en lådhurst också så det fick helt enkelt bli en runda till Malmö.

Jag blev så nöjd! Den lilla söta elefanten hittade jag på Erikshjälpen, tyckte den gjorde sig bra på hyllan. Hoppas bara att jag lyckas hålla murgrönan vid liv! Jag och murgrönor inomhus har inte varit en helt bra kombo tidigare. Givetvis fick det bli lite doftpinnar där också, det finns det alltid plats för.

Igår köpte vi äntligen en ny skrivare. Kärleken har försökt laga den andra skrivaren men som han sa, ibland är det bara inte värt det. Han är ju bra på att skruva och pilla med sånt så när han säger att det är inte värt det ja då är det helt enkelt inte värt det. Så nu har jag äntligen kunnat skriva ut de sista fotona till fotoramen som jag fick för superlängesen. Jag hade tänkt ha den i sovrummet men nä jag vill titta på fotona mer än vad jag hade gjort i sovrummet.

Det gjorde sån skillnad i köket att få upp både fotona och hyllan. Det lyfte köket! Givetvis fick jag fixa något nytt till bordet då också, snittblommorna var inte så pigga längre.

Som tur var så verkar palettblomman trivas hos mig för den bara växer och växer så nu har jag kunnat plantera mitt första skott och satt några nya skott i vatten. Vilken underbar blomma!

Köket har nog aldrig varit mysigare än vad det är nu, ja jo det är klart till julen är det alltid mysigast!

6 kommentarer

 1. Vad fint de blev med hyllan och ramen för alla fotografierna 🙂 Att du vågar gå in på Ikea. När de är risk för många människor där. Jag har aldrig vågat de.

  Hoppas att du får en fin tisdag

  • Tack!

   Jag var där själv, höll mig undan och undvek människor. Jag var så duktig att jag fick en tumme upp av väktaren.

 2. Älskar palettblad! Och tycker att det är lite häftigt att de liksom ändrar lite färg också. Har förresten några andra varianter också förutom den du har på bild, så hojta till om du vill att jag ska skicka! Inte för att jag exakt vet hur man bäst skickar sticklingar, men det är ju bara att prova tänker jag!

  • Oh ja gärna! Tack snälla!
   Plastpåse med lite vatten och lite uppblåst i ett vadderat kuvert tror jag är bäst, men jag gissar bara.
   Jag har precis “hittat” palettblad så jag är helt nykär. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.