Räkmackansdag

DSC_6864Räckmackansdag, vad är det med alla dessa dagar som plötsligt har dykt upp? Ja ja Nyhetsmorgon lyckades iaf för jag blev sugen på en räkmacka men jag gjorde den på mitt sätt, jag slängde ihop en räkröra med handpillade rägor som vi säger i Skåne. Det blev en god kvällsmacka, tyckte jag iaf resten av familjen var högst tveksamma och vanliga skinkmackor dök upp på bordet. Så mycket för att jag skulle göra mig till och fira en av de här nya dagarna. Har ni firat Räkmackansdag?
DSC_6873 DSC_6867

Efter jag hade varit hos frissan och fixat ogräset som jag har till hår så gick jag inom Blomsterverkstan för jag skulle ha en blomma till min fågelbur och jag råkade visst köpa en ordentlig höstbukett som Viktoria satte ihop till mig. Det är så bra med Viktoria för hon vet precis vad jag menar när jag svamlar fram vad det är jag är ute efter. Älskar kålen som är bukettens centerpiece. DSC_6861 DSC_6852

Mot bättre vetande köpte jag även en murgröna, jag och murgröna är egentligen inte någon bra kombo men murgröna är ju så snyggt!DSC_6858Nåja vi får väl se hur länge den lever.
Nu tittar vi på SPY för andra gången, Kärleken sov sig igenom den igår. Eller ja alltså han vaknade till då och då av mina asgarv. Gud vilken härlig film! Melissa McCarthy är ju bara så fantastisk!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.