Rapport av dagens i-landsproblem

Inte nog med att jag ska behöva jobba idag, Jag får inte ens ha min vanliga morgonrutin. Hur ska nu denna mörka och regniga måndag bli?

Kaffet är på plats, datorn är på plats men vad i hela friden är det på tvn? Det är morgon-tv men vem är det som syns och vad är det de sänder? Var är mina morgonvänner?

Mina morgonvänner har sovmorgon! Vad är det för fusk? Jag behöver ju mina morgonvänner för att orka med mina morgnar. Jag förstår att de också vill ha ledighet eller iaf lite sovmorgon men jag då?

Det är verkligen ett i-landsproblem men det gör skillnad för mig. Jag blir mindre stressad när jag hinner med att dricka en kopp kaffe, titta på nyheterna och le lite åt den sköna stämningen hos Nymogänget. Visst jag har fått nyheterna och vädret idag för SVT har ju också morgon-tv men det är inte samma. Jag tycker att SVTs morgon-tv är mycket mer uppställt, stelt och inte allt så lättsamt som hos Nymo. Det känns mycket mer fräscht och personligt hos Nymogänget som att de trivs riktigt bra att arbeta ihop.

Snacka om i-landsproblem! Hahaha

10 kommentarer

 1. Klart det blir störningar när inte rutinen kan vara som vanligt, men hoppas ändå att du får till en bra dag! Här är jag ledig lite till, men vaknade innan tuppen och kunde inte somna om. Lever på hoppet att jag kanske kan vila lite under dagen, he he!

  • Ja visst fick jag till en bra dag, inlägget är inte så allvarligt menat som det kanske framstod.

   Hoppas att du fick vilat något under dagen, själv sov jag en stund i soffan när jag kom hem från jobb.

 2. självklart vill man ha morgonvännerna i rutan som kan se så där oförskämt pigga och utvilade ut och drar igång en i samma spår. Ha det fint

  • Eller hur, oförskämt pigga, utvilade och balanserande på skyhöga klackar. Men de får mig iaf att sätta igång dagen på ett bra sätt.

 3. Hehe jag hinner aldrig kika på nyhetsmorgon, här är det så i ett på morgonen. Men fniss kan tro att man fäster sig mer för vissa och att man skapat sig en rutin med det med då om man gärna ha det som en rutin på morgonen

  • Det gjorde aldrig jag förr heller. Men nu reder sig barnen själva på morgonen och att jag börjar en halvtimme senare gör världens skillnad.
   Jag började titta på morgon-tv när jag blev sjukskriven och barnen var lämnade på skolan. Sen när jag började jobba igen så fanns det inte någon tid till det. Nu när jag blev diagnostiserad med MS och sjukskriven igen så var det lätt att ta upp den gamla vanan att börja dagen med morgon-tv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.