Sista semesterdagen

Sista semesterdagen gick enligt Alfreds önskemål.

Vad åkte till Kristianstad och tog frukost på Espresso house. Så fort vi kom till Kristianstad så blev Alfred helt lyrisk, Pokémon stopp och gym överallt.

Som tur är så är ju Kristianstad väldigt vackert, om man går på rätt ställe. Vi gick vid Naturum och Hälsoträdgården som ligger precis vid Centralen.

Det var en varm, solig och Pokémon fylld promenad. Alfred hittade Pokémon som han inte hade och fick ta fler Pokémon stopp än han någonsin sett (hans ord, jag håller kanske inte helt med honom).

Sen fick vi så klart stångas i mataffären med alla andra midsommarmatsshoppare och det var kanske inte riktigt enligt Alfreds önskemål men ett måste.

Men dagen avslutades med ett kvällsdopp i kallt vatten och räddningspåslag. Även om det måste varit fruktansvärt för alla inblandade så måste jag erkänna att det var en häftig upplevelse att se en helikopter-räddning. Vi stod på behörigt avstånd, inte vid bryggan som vissa gjorde. Okej alla som stod där var ju inte där pga olyckan men vissa var det helt klart. Jag hoppas att de fick sand i ögonen när helikoptern landade på stranden.

Men nu är sista semesterdagen gången och jag ska jobba i fem långa veckor med massa pendling. Tre dagar i veckan ska jag jobba på annan ort pga nedskärningarna på Arbetsförmedlingen (vi är ju samlokaliserade med dem i Eslöv). Så när ni har njutit av sommaren har jag mina tre veckor kvar. Fast med denna solbrännan är det kanske bra att jag ska jobba. Haha

Men nu kör vi lång helg med midsommarfirande!

Glad Midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.