Tänk vilken skillnad en päls kan göra

Idag på förmiddagen blev jag uppmärksammad på en tweet som irriterade mig och sen kom det kommentarer på tweeten som gjorde mig ännu mer irriterad. Dessutom hade jag stött på ett surt och bittert gammalt par på vägen hem när jag hade lämnat pojkarna på skolan. Det var så mycket irritation i min kropp att jag kände hur jag började spänna mig mer och mer. Sen kunde jag ju inte bara slänga mig i soffan när jag kom hem heller för det var hantverkare här och fibblade med fibern som också irriterar mig. Så ja jag var minst sagt irriterade under förmiddagen.Tänk vilken skillnad en päls kan göra

När alla hade gått så tittade han på mig så där som bara ett djur kan göra. Så ja vi hamnade i soffan, tv:n fick fortsätta vara stängd för jag skulle ju inte sitta där så länge. Sen började jag klappa honom och jag kunde inte sluta att titta på honom. Vilken livsnjutare han är och så fullständigt hängiven stunden.
Tänk vilken skillnad en päls kan göra

Han slängde sig på ryggen och benen rakt upp i luften som om han beordrade mig att fnatta honom. Så jag satt där och klappade honom, körde fingrade genom pälsen och kände hans värme mot min kropp. Där kan man snacka om mindfulness!
Tänk vilken skillnad en päls kan göra

Tänk vilken skillnad en päls kan göra, en päls att köra kalla händer i eller en päls att klappa när kroppen är full med irritation. Det går inte att fortsätta vara irriterad när man klappar en med päls.
Tänk vilken skillnad en päls kan göra

Skrattet bubblade från magen när han tittade så där anklagande när jag slutade klappa honom för att kunna fotografera honom. haha Ingen kan ha en sådan anklagande min som en med päls!Tänk vilken skillnad en päls kan göra

Helt nöjd var han inte när jag bytte soffan mot pallen i köket för att dricka te, lyssna på ljudbok och skriva i min dagbok. Jag skriver bara i min dagbok när jag har värk eller ångest, det är en sådan dagbok som jag ska kunna ta med mig om jag behöver gå till doktorn. Det är lättare att se förändringen om jag har skrivit ner det. Det är en härlig läsning, inte för att den inte innehåller tråkigheter utan för att jag märker förändringen i hur jag skriver och vad jag fokuserar på. Det går åt rätt håll.

Jag sitter fortfarande på pallen i köket och jag är nog inne på min fjärde kopp te men irritationen i kroppen är borta! Tänk vilken skillnad en päls kan göra!

2 kommentarer

    • Ja han sparar till långt hår precis som mig ? Nä han ska på frisering men blir ju aldrig färdig att leta upp telefonnumret.
      Tack!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.