Tick tack tick tack

Plötsligt har klockan rusat iväg och det är redan midnatt. Det var inte min mening att fastna, jag skyller det på Emma och Kärleken min. Måste ju ha någon att skylla på typ. Haha
Jag fick ett meddelande från Emma ikväll att det inte gick att kommentera på min sida, inget bra alls ju. Så när jag påpekade det för Kärleken a.k.a. Datornörden här hemma så lyfte han på ett ögonbryn och idiotförklarade mig direkt. Tydligen har han försökt säga det ett tag nu (och där avslöjades jag på hur mycket jag lyssnar när han pratar på datoritiska höhö). Frågan då var ju om Datornörden skulle bygga om mitt tema eller om jag ska hitta ett annat tema som gör det enkelt att kommentera, det är ju glädjen med att ha en blogg – kontakten med er. Så nu sitter jag här, medan Datornörden snarkar gott i den andra soffan, och leker med ett nytt tema. Jag tror att jag har hittat ett som jag gillar och vill ha men Datornörden kommer att få jobba rätt friskt på det för att jag ska få det som jag vill. Nu vet jag dessutom att det inte finns något kan inte eftersom han löste det där datorgrjeset på Angelas och Pias bloggar så bra. Fast jag vill kanske inte? Vill jag förändra min blogg helt? Är det tråkigt med en vit bakgrund? Känns det som jag härmars för mycket? Äsch det är nog dags att gå och lägga sig!

 

20140116-002716.jpg

13 kommentarer

 1. Vit bakgrund är ALLTID snyggt och det är väl inte att härmas? Och du, den där mannen fixar till allt du vill ha. Jag lovar! Och förändring är kul, så sätt honom i arbete bara!!

 2. Vad spännande med ny design. Jag håller med Fru Sederbland angående den vita bakgrunden.

  Jag hoppar hejvilt mellan olika desginer emellanåt, dels för att det ombyte förnöjer och dels för att jag inte har hittat den ultimata bloggdesignen ännu, ibland är jag inte ens säker på om jag tycker att mitt bloggnamn var ett så himla bra val, haha.

  Kram Victoria

  • Sådär har jag också varit, mycket! Ett tag bytte jag header flera gånger per år, ibland fler gånger i månaden. På ett sätt hade jag gärna bytt ofta för det är skoj men på ett annat sätt så vill jag inte förändra för ofta eller för mkt för ni läsare ska känna igen er.

   Jag tycker att ditt bloggnamn är jättebra!
   Kram

 3. Visst är det bra med en “dator-man”. Det har jag också där hemma. Och ja ibland lyssnar väl jag inte heller på honom direkt när han talar om det tekniska. Kul med spännande bloggplaner och att bygga om. Lycka till! Kram på dig!

 4. Tycker vitt är snyggast, men ur läsvänlighetsvinkeln finns säkert bättre färger att välja. Kommer bara inte ihåg vilken det var, om det var gul med grön text.. Inte så snyggt kanske…
  Vill också byta bloggdesign, men hittar ingen färdig som är passar mig och du vet ju hur jag är med datorer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.