Together

Together är årets smycke från Lindex där 10% av vinsten går till cancerforskning. Jag tycker det är ett bra sätt skänka pengar på. Smyckena kan man själv njuta av eller så kan man ju alltid glädja någon annan med en present.

Together Together

Visst kan man alltid hävda att det är bättre att bara skänka pengar direkt till forskningen. Fast vad spelar det egentligen för roll och varför ska det ena utesluta det andra? Är inte det viktigaste att forskningen får pengar så arbetet mot ett botmedel kan fortsätta!

2016 insjuknade ca 65 000 st personer i cancer i Sverige, det motsvarar 178 personer per dag under året. Det är skrämmande!

Varför drabbas vi av cancer så mycket mer nu än vad man gjorde på 70-talet? Ja forskarna har inte hittat svaret på den frågan men jag vet ju vad jag tror är anledningen. Det förbannade samhället vi har skapat oss, allting ska vara bråttom så vi är alla stressade oavsett hur gamla vi är. Det kan bara inte vara bra för någon att alltid vara stressad oavsett om man är medveten om stressen eller ej.

Together

Oavsett vad anledningen är så är 178 personer på ett år många och det betyder att vi är också drabbade, genom en bekant eller vän, genom en familjemedlem eller kanske rent av genom dig själv. Vi måste bekämpa denna vidriga sjukdom!

Så köp dig något ur kollektionen Togeheter eller swisha en slant bara du gör något, en gåva kan för att hitta botemedlet för allas vår skull!

Och glöm inte bort att ge ett leende mot den du möter för du vet aldrig vad hen går igenom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.