Var är min dunjacka?

Var är min dunjacka och mina vinterkängor? Ja jag vet inte vad det är men jag fryser så jag skulle vilja ta fram mina tjockaste koftor, raggisar, underställ och helst en pälsmössa också.
Det regnade mest hela gårdagen och idag är himlen alldeles havregrynsgrötgrå och disig men det är ju inte minusgrader så det känns som att iaf pälsmössan är överdriven.
var är min dunjacka var är min dunjacka

Jag drömmer om att kunna hoppa i en klänning och ett par tunna skor, ta en kofta om mig och sen vara redo för hela dagen. Jag är trött på strumpor, långa byxor, lager på lager och vantar. Fast idag är jag tacksam för raggisar, mössa och tjocka vantar.
Jag vill äta frukost i solen på altanen, jag vill ha altandörren öppen och kunna lyssna på fågelkvittret även inomhus. Jag vill känna solens varma strålar mot min kropp och samtidigt cykla längs en grusväg. Jag vill ligga på en filt i gräset och titta på molnens alla former.

Men här sitter jag i soffan, under filten och med tjock kofta på mig. Jag vill inte gå ut idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.