11, Ett roligt minne

Oj vad svårt det här var! Skrev ner ett roligt minne och sen suddade jag ut det igen för det kändes inte alls så roligt som det var i mitt huvud. Hmm. Vad ska jag skriva om? Ska jag skriva om den gången när jag gick in i Martin Stenmark och blev så rädd att jag skrek rakt ut och hoppade rakt in i min väninna? Eller ska jag skriva om den gången när jag var i Trelleborg och kände mig som en skadeskjuten fet duva i ett varggryte. Eller ska jag skriva om den gången när jag blev uppdragen på scen för att dansa salsa? Eller ska jag skriva om den gången när jag skrattade så mkt att jag putade Marie av stolen? Vad ska jag skriva om?

Nä det får bli minnet om den kaxige Johan som drev vansinnigt mkt med Ante då han hade trillat med Vicce på armen. (Ante trillade bara så ingen blev skadad)
Vi var på rally med Johan och en höggravid Anna, Björn och hans flickvän. Affe var helt nykläckt så han satt i bärselen på mig. Vicce satt på Antes arm. Vi gick in på sträckan och Johan hittade ett ställe som vi kunde stå bra på men då kom det en bil och Ante skulle lite smidigt hoppa undan men missade en håla. Det blev asgarv från alla för det var allt annat än smidigt.
När vi sedan stod på det bra-iga stället så började Johan vara som Johan är mest och skulle retas och tätas. Men skratta bäst som skrattar sist! När Johan står där och är som mest kaxig och flabbar så trampar han snett och trillar själv. Han skitade ner sig rejält men slog sig inte. Han fann sig snabbt och sa att tja han ville ju inte att Ante skulle behöva vara själv om att trilla.
Hmm nu när jag tänker på det så har jag sett Johan trilla många ggr. Han är nog allt en liten snubbelpär. *s*

Ja som ni ser så är ju inte detta heller så roligt för alla er som inte var där men det var skoj.

Nå ja jag avslutar med ett citat från ett annat minne. “Ska ni dela en dricka?”

3 kommentarer

  1. Roliga minnen är svåra att beskriva i ord för mycket hänger på stämningen som fanns just då. Sen tror jag att om dom som var med när detta hände läser bloggen så finner dom detta mycket roligt, just för dom var med om själva händelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.