För känslans skull

När jag kommer till ett hotellrum som jag ska husera i mer än en natt så brukar jag se till att få upp mina saker så det i.a.f. kan ge lite hemma känsla. Jag slänger sjalar på soffan plockar upp datorn/grodan på skrivbordet, ger det ett litet rörigt men personlig intryck. Det viktigaste är toaletten. Där packas allt upp och ställs upp på ett fungerande sätt. 20130204-202749.jpg Vissa saker bor alltid i min necessär som t.ex. den mest väldoftande ansiktsrengöringen som jag vann hos Malena. Älskar den serien! 20130204-203100.jpg
Malena tipsade förra sommaren om hårprodukter som doftade gott och var bra. Jag provade och fastnade verkligen för produkterna men nu har jag gått tillbaka till Lanza så det är falsk marknadsföring på schampoflaskan och balsamflaskan för de innehåller Lanzas gröna/turkosa/blå/svårbedömdfärg schampo och balsam. Haha20130204-203543.jpg
Styling powder från Björn Axén brukar faktiskt bo i handväskan men dessa dagarna får den stanna på hyllan. Bästa styling powder jag någonsin testat. Kanonbra!20130204-203838.jpg Bästa sminkväska jag har haft! Förr innehöll den bara MK-produkter men nu är det en farlig blandning på märkena, YSL är dock alltid märket på foundationen – sjukt bra.

20130204-203849.jpg Eftersom jag tyckte att det var på tiden att byta ut min necessär från Malmöhusläns landsting (mor fick den i julklapp från sitt jobb något år för tusen år sen typ) så köpte jag denna lilla söta necessär via Campadre i höstas, tyvärr är den lite liten. Va? Skulle det vara jag som asar med mig för mycket?! Nä nu förstår jag inte vad ni menar. Haha

Jaa så ser det ut hos mig när jag bor på hotell. Hur gör ni? Personlig hör ni också hotellrummet?

3 kommentarer

  1. Jag gör också så och ska jag bo uppemot en vecka hänger jag upp kläderna med. Tycker inte om att ha allt i oordning i väskan. Maken tycker jag är konstig för då måste man ju packa väskan igen men det får man ju ändå

  2. Jo, jag hänger upp kläderna och lägger underkläder mm i låda om jag är borta mer än bara över natten (skjortor/blusar hänger jag förstås alltid upp). Blev så full i skratt när jag såg alla dina härliga toalettsaker. Jag var i Prag med min bästa vänninna för ett par år sedan och hon hade en JÄTTEstor necessär med MASSOR av saker i som hon ställde upp överallt i badrummet. Fina flaskor av dyra märken. Och så frågade hon lite försynt om hon tagit för mycket yta. Det är då man undrar hur väl man egentligen känner varandra efter 30 år eftersom hon ens kom på tanken att fråga… mina toalettartiklar är shampo, balsam, hudlotion, tandborste och tandkräm. That’s it. Så ja, de fick rum på de två kvadratdecimeter som var över 😉

  3. Va – inga doftljus?! 😉 Ja, badrummet håller jag med om, där ska saker o ting vara inom räckhåll så det e så enkelt som möjligt på morgonen. Men eftersom jag har fobi för små räliga insekter så lägger jag ALDRIG saker i lådor på något hotell, oavsett standard. Har hört för många historier om folk som fått små djur med sig hem sedan. Men hänga upp några saker går väl an. Hoppas du haft det bra och att vi ses snart! 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.