Heldag

Detta blev verkligen en heldag med slit. Ett kärt problem, ett självvalt problem och ett roligt problem. Nå ja så där jätteskoj var det ju inte att Höörsbomberna mest blev självmordsbombare men ändå att baka är skoj. Tänk att jag bakat till Vincents treårs dag. Herregud, var har året tagit vägen? Jag har varit mamma i tre år. Häftigt!

För ganska exakt ett år sedan var vi ute på Broslätt hos fina Fredde. Fredde är en kär vän och en fantastisk fotograf. Fredde tog många fina foto på våra pågar som vi skulle gett bort som julklapp men en flytt kom ivägen, eller så var det som vanligt att tiden rann oss ur händerna. Ikväll har jag i.a.f. suttit och lekt lite med en del av bilderna så dom får ni se imorgon. Kom nu ihåg att det är jag som har redigerat så det får ni inte skylla Fredde för, stackar’n hans rykte står ju på spel. Haha

Ett smakprov blir det dock ikväll.

 

Bilden är tagen av Fredrik Liljegren

5 kommentarer

  1. Grattis till 3 år! Jisses vad jag kan tänka mig att tiden flyger iväg!

    Jag har hört att kroppen producerar så mycket… kortisol? Heter det så? Under graviditeten så att eventuella alleriger eller eksem försvinner.
    Jag slapp magkatarr och kunde dricka kaffe sista delen av graviditeten. Inte mer än en kopp om dagen men det hade jag aldrig kunnat göra innan. Rätt typiskt dock att kaffe var the one tning man skulle dra ner på;)

    • Tack! Ja tiden går fort, för fort. Tyvärr så sviker minnet och jag minns inte längre exakt när hans första ord kom, exakt när han släppte taget och gick. Så mitt råd till alla mammor är, var flitiga och anteckna mkt för man glömmer.

      Ah är det därför. Jag har bara fått höra skrock, om man slipper allergier under graviditeten så ärver barnet den allergin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.