Julhappenings

Yllet yrade (höhö) om att rimma varje dag fram till jul. Kul idé men jag rimmar som en gråsten simmar så någon rimstuga blir det inte här. Så ställde Yllet den där frågan som stannade kvar i hjärnan. Ska ni ha julhappenings i er blogg? Det hade jag inte ens funderat på men jag gillar det. Jag gillar det skarpt. Och nu har jag kommit på vad jag ska göra! Från och med den förste december får ni ett nytt julrecept från mig. Är inte det en bra idé? Det blir allt från mat till kakor till godis till tja kanske hur man kalkar av kaffekokaren för bästa julkaffet. Hur kul som helst!

Jag bjuder er på en bild från mitt lilla kylskåp förra julen. Tro det eller ej men i det kylskåp finns ett helt julbord och rester från middagar tidigare i veckan. Jag är grym på att packa!

 

 

5 kommentarer

  1. Jag är nog lite för oteknisk.. Kanske för lat.. Ser dock framemot era happenings! Recept – ja tack !
    Rimma det kan jag då absolut inte !

  2. Mormorsarv! Alltså att kunna fylla kylen till bristningsgränsen! Är du lika duktig som hon var med att veta var varje sak finns, trots att det är så fullt?

  3. Haha! Detta var min första tanke också! Men så kom nyttiga november mellan så jag kunde liksom inte planera som jag ville. Men, nu så rimmar jag. Och ger ett kakförslag fram till jul? Ev. Eller nåt annat. Vi får se!
    Men jag ser fram emot detta! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.