Men jag måste ju jobba!

Alltså det blev inte mycket gjort på jobbet idag. Jag började 8.30, skulle vara hos ögonläkaren 9.40. Jag hann göra lite innan ögonläkaren men sen. OMG!

Visst är det ett trevligt väntrum och där finns kaffe som man får ta. Men jag fattar varför. Jag fick vänta i nästan 2 (!) timmar. Visst jag gjorde tre undersökningar under de två timmarna men det tog sammanlagt kanske 10 minuter. Själva läkarbesöket tog väl kanske också 10 minuter. Såååå himla frustrerande.

Jag är inte dum, jag fattar att de jobbade hela tiden jag satt och väntade. Men jösses vad drygt det är att bara sitta där när jag visste att mina kollegor behövde mig. Jaja mina kollegor klarar tuffa situationer med glans och jobbet står och faller inte med mig.

Jag hann tillbaka och jobba i en halvtimme. Bättre än inget iaf.

Jag hade iaf sköna kläder på mig. Syns dåligt på bilderna (tagna i all hast) men det är mina olivgröna kostymbyxor som jag har på mig. Dom är banne mig precis lika bekväma att ha på sig som ett par mjukisbyxor. Fast betydligt snyggare och mer lämpliga för mitt jobb.

Idag kom Affe hem glad som en lärka. Han hade haft hemkunskap och då hade de gjort hallonpaj med vaniljsås. Alltså det borde vara förbjudet att barnen får göra sånt om de inte gör så det räcker till hela familjen. Haha Affe är givmild, både jag och pappan fick smaka en sked. Vi vet iaf vad han ska få göra i helgen. Hehe

Jag är rätt trött på alla läkarbesök och sjukhusbesök men jag får bara gilla läget. Pratade med min läkare på Vårdcentralen i måndags och idag kom kallelsen. Snabbt marscherat. Men då får jag en dag i Malmö och kan kanske stjäla några minuter av Jennys tid.

Men nu är all läxläsning gjord med Affe, vi har tagit en liten kvällsfika och jag sitter halvdöd i fåtöljen. Ikväll är det andra avsnittet av Mörkt Hjärta som är inspelad här i Höör. Den kanske inte är den bästa serien men jag måste ju se den. Vår vän Jocke är med som statist och det kanske några andra kända ansikte också är. Kul när man känner igen platser och ansikte.

Hoppas att du har haft en bra onsdag!

4 kommentarer

  1. Oj vad frustrerande att det tog så lång tid. Eller väntetid 🙂
    Perfekt när barnen börjar baka! Förra veckan ringde sonen mig på jobbet, han undrade om han och kompisen fick baka en sockerkaka. Absolut, sa jag och fick gofika på kvällen, yummie!

  2. Dessa läkarbesök tar så lång tid.. Bara att gilla läget tyvärr. En dag i Malmö låter inte fel, även om det är lite måsten också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.