Mitt i ett skov

Jag är mitt i ett skov, igen. Ja jag är inte förvånad för det är ju förändring i årstiden och det brukar ge mig mer värk oavsett vilket håll det går på. Fast jag skulle ju kunna underlätta för kroppen när jag är mitt i ett skov men ack nej. Haha
Mitt i ett skov Mitt i ett skov

Idag fixade vi håret sådär nonchalant så att han skulle se ostylat stylad ut. Det var mycket noga idag med kläder och hår. Tror det var så att han fokuserade på det istället för på fjärilarna i magen. Första dagen på fritids är en stor dag. Mitt i ett skov Mitt i ett skov

Efter skoldagen så åkte vi till stan för att handla lite saker, luncha och jaga Pokémon förstås. Och sen blev det en fika hos systeryster på Landön, mitt underbara Landön. Mitt i ett skov Mitt i ett skov

På vägen hem fick jag Kärleken till att stanna vid vägkanten så jag fick fota lite. Sen fortsatte resan hem och jag kunde inte motstå tröttheten som kommer när jag är mitt i ett skov. Ett stopp hos min systerdotter och sen hemåt och nu blir det soffläge och sur min. Inget Midsomer Murders? Va, varför inte det? Jag behöver min veckodos av brittiska deckare! How rude!
Nåja efter några koppar te och gråtattack till början av Helens små underverk så blir det ett bra soffläge även utan Kommissarie Barnaby.

2 kommentarer

  1. Jag har också ett skov just nu. Vädret har slagit om och här är de kallt och rått. Och väldigt blåsigt. Jag skulle kunna sova dygnet runt. Men värken gör de svårt att sova. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.