Att missa Mello

Ja det är sant, jag missade Mello igår. Men vi börjar från början.

Klockan ringde som en vanlig arbetsdag så det var bara att stiga upp. Affe skulle köra cross för första gången i år. Jag förberedde mig med underställ, raggisar, varma skor, dunväst och jacka. Givetvis hade jag även mössa och vantar med mig. Och massa massa varmt kaffe.

Han var så glad. Äntligen var han på Ripabanan igen. Nu har han dessutom bytt klubb så nu är hans favoritbana hans hemmabana. Att se hans lyckliga ansikte är värt all blåst och kyla.

Det var vackert väder, kallt och blåsigt men solen bröt igen.

Hem och väg

Eftersom vi var bortbjudna på kvällen så var det bara hem och i väg typ. Men så blir det ibland.

Lite mer smink och lite mindre underställ blev det. Håret såg lika kaos ut som alltid. Haha

Vi åkte till min svägerska och hennes sambo. Vi åt mat, drack gott, spelade Uno (jag vann, två gånger!) och vi skrattade mycket mycket. Vi hade en jättetrevlig kväll men vi missade Mello. Det gör ju inget alls faktiskt, Mello går i repris. Jag behövde gårkvällen med alla skratt.

Vi behövde dock inte p-boten som vi fick trots att vi hade köpt parkering. Kärleken höll på att gå i taket. Han tog foto och mailade p-bolaget på vägen hem. Ja jag körde givetvis! Idag fick han svar att p-boten ströks för det hade blivit fel. Yes!

Söndagen är vilodagen

Idag bestämde vi oss för att vila och bara ta det lugnt. Sen blev Kärleken rastlös så det blev inte till att bara vila.

Crossen skulle tas hand om och då var jag ju bara tvungen att testa den. Jag har inte haft rörelsen i benen så jag har inte klarat komma upp på den tidigare. Jag blev riktigt taggad på att testa köra cross!

Här skulle man kunna tro att rastlösheten hade lagt sig något. Men ack nej. Nu var det cykelfix som skulle göras. Jag gick och hämtade kaffe. Haha.

Sen blev det faktiskt lite vila. Nä just det ja det var dags för middag då.

Men nu har jag iaf fått sett Mello och min favorit är Theoz! Såg du Mello? Vilken var din favorit?

Helgen har varit jättebra och jag har vilat både igår och idag. Det har varit sån vårkänsla denna helgen. Visst det varit kallt och blåsigt, idag har det t.o.m haglat. Men fåglarna har kvittrat och solen har skinit.

Jag hoppas att du också har haft en härlig helg!

9 kommentarer

 1. Tycker att du är så cool i håret!
  Den första cross-bilden är riktigt snygg förresten!
  Såg mello men tyckte inte att något bidrag riktigt stack ut. Tyckte att hon som gick till final hade en härlig röst & hade nog lagt en röst på henne om jag hade röstat. Annars gillade jag Oscars Skånelåt:-)

 2. Härligt att han är på banan igen och det ser så fridfullt och roligt ut, men ja fridfullt är det ej, men ja haha kände så. Samt snyggt med håret, du passar i det

  • Ja nä särskilt fridfullt är det icke att vara på en crossbana och särskilt inte med Affe. Många känslor och stark vilja i den pågen.
   Tack så mkt!

 3. Trevlig helg ni fick. Missa mello går ju inte, men samtidigt. Reprisen kan man alltid se. Själv har jag jobbat hela helgen. Var bara hemma lördag dag, och kväll.

 4. Jag kikade på Mello och tyckte stundtals synd om Oscar som fick leda programmetr när tekniken inte satt som den skulle. De skulle säkert behövt repat teknikrep minst 2 ggr till. Cornelioa och Robin var klart bäst. Och Theo kommer alla barn i förskola och skolans lägre åldrar sjunga på ända fram till jul.

 5. jag missade oxå mello igår. man tycker inte alls det är lika roligt längre men kul för de som gör de.

 6. Jag tycker du är jättefin i håret med färgen 😍 Mysigt att bli bortbjudna på mat och kul att köra uno det gillar jag med att spela. Nej jag kollade inte heller på mello. 🙂

 7. Jag brukar inte kolla på Mello så jag hade inte vetat att den var igår om inte jag sett på Instagram 🙈
  Kul för dig att testa crossen och det låter som ni haft en riktigt bra helg 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.