Bakglädje

Jag har fått sån längtan efter att baka. Det är kul att baka igen. Recept efter recept dyker upp i mina flöde på social medier. Så nu har jag sparat tre olika recept bara idag. iTop Screen Recorder Crack

Godare hade gjort ett inlägg på Facebook med Camilla Hamids recept på Kanelbullesockerkaka. Den känner jag ju att jag borde testa eftersom det är kanelbullensdag nu. Den kan ju inte vara allt för svår att slänga ihop.

Kanelbullebollar dök också upp i mitt flöde. Man skulle kunna påstå att mitt flöde också tycker att jag ska baka. Haha Detta receptet kommer från Baka med Frida en blogg som jag inte kände till innan. Undras om jag kan lura grabbarna till att göra dessa.

Jag älskar toscakaka så detta receptet hos Hemmets Journal ska jag absolut testa. Kanske borde göra toscakaka också. Hmm Toscakaka för mig är barndom, far och jag bakade det ibland och det såg alltid ut som ett krig i köket efteråt. Hahaha men vi städade upp efter oss iaf.

Linda har ju alltid en massa goda recept. Denna kakan tycker jag låter galet god men jag vet inte om jag kommer fixa att baka den. Det där med att få rätt på kolan är inte min starkaste sida. Men vi får väl se.

Ikväll blev det dock mjuk pepparkaka och Margots chokladkaka. Så himla goda, båda två. Detta kan vara den godaste chokladkakan som finns. Den mjuka pepparkakan är inte så dum den heller.

Jag fick ett meddelande på Facebook att Marie nog behövde provsmaka kakorna imorgon på jobbet. Sagt och gjort, det blir kakor till kaffet imorgon.

Jag har ju ett kalas att baka till iom att Vicce fyller år denna månaden. Jag skulle kunna baka massa kakor och stoppa i frysen. Bara så dum för alla i familjen är sådana stora kakmonster. Vem vet om vi länsar frysen en dag som värsta zombie. haha

Men något mer måste jag nog baka i veckan.

14 kommentarer

 1. Vi har också ett recept på Kanelsockerkaka som är kanongott och enkelt. Så bra när man kan välja själv hur stor bit man vill ha istf en stor bulle 🙂

  • Du menar att man kan ta flera gånger istället? Hahaha
   Jag tycker att sockerkaka är en underskattad kaka, visst de kan vara torra men då har man inte använt rätt recept tror jag.

 2. Men så gott allt såg ut. Ska nog inte baka kakor då allt hamnar i min mage, tänkte baka kanelbullar tills idag, men får bli köpe tror jag ändå. Bröd borde jag baka lite mer bara. Det är så gott och blir billigare.

  • Det blev köpebullar här också idag, funkar lika bra.
   Om jag bara fryser in det så äter jag inte det på samma sätt men visst är det lockande med en bit kaka.
   Bröd är jag inte så himla bra på att baka men min man han kan. Jösses vilka bröd det blir när han bakar.

 3. Dom recepten såg väldigt mumsiga ut. Jag är inte glad för att baka då jag har ett litet kök men hade gärna provat göra sockerkakan. 😃

 4. Det är verkligen jätte roligt o baka. Jag själv saknar mitt arbetsträning på mitt cafe som jag gjorde förra året. Det är så kul o se resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.