Så vart det dags igen

DSC_2952 DSC_2947

Det bär av till Solna idag, läraruppdrag och det är kul! Det kommer vara så här nu en gång i månaden denna hösten. Det är alldeles lagom att vara borta två dagar i månaden, då får jag göra det jag gillar allra mest men utan att saknaden efter familjen blir allt för stor. 
Nu kommer taxin om 20 minuter och jag trodde att jag skulle ha andan i halsen och typ glömma massa saker för att jag mest skulle springa runt som en förvirrad mamma med amningshjärna men det verkar vara lugnt. Jag kommer inte ihåg att jag har glömt något iaf. haha Ringarna och klockan! Jag har glömt ta på mig mina ringar och min klocka!!!! Herregud! … Fixt!

Jessi, min kollega som jag åker med, skickade ett sms igår. Hon är inte lite bestämd den där kvinnan. haha Hennes sms fick mig att snabbt bestämma mig för att även om det bara är en natt så checkar jag in min väska för om jag ska asa med mig mina träningskläder till Sthlm (vilket jag tydligen skulle) så tänker jag inte gå och kånka på väskan mer än nödvändigt och dessutom så behövs det en större väska än vad jag hade tänkt ta. Trots att jag tog den större väskan så var där ändå inte plats för jobbdatorn så nu måste jag kånka runt på den i handväskan. Ja dessa i-landsproblem alltså. haha

Imorgon, imorgon väntar hotellfrukost och det är banne mig det bästa med allt!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.