Tisdagen som räddades

Jaha så känns det som att måndagen har svällt över på tisdagen. Det var inte mycket som blev rätt med denna dagen.

Vaknade med spänningshuvudvärk from hell. Som tur är så har jag ju min TENS. Så där satt jag när Affe kom ner och hade kommit på att han hade glömt göra läxan. Så det var bara att hjälpa honom samtidigt som jag fick strömstötar i nacken.

Väl på jobb så insåg jag att nä den här blusen gillar jag inte. Marie sa att hon såg på mig hur obekväm jag var i den. Alltså den blusen har jag lagt i bortskänkes-påsen många gånger för att sen plocka upp den igen. Men idag skänkte jag den så nu finns den inte i min ägo längre. Den fick inte ens komma hem från jobb.

Helpdesk

Alltså det här med att ringa Helpdesk. Varför? Behöver man ingen utbildning för att svara på Helpdesk? Och nej jag menar inte bara teknisk utbildning utan även bemötande. Jag är så trött på att behöva förklara mig gång på gång för att de inte lyssnar på vad jag säger eller verkligen läser vad jag skriver. Gahhh

Denna fick jag av mina dåvarande kollegor när jag började på Servicekontoret

Jag var så irriterad och frustrerad när jag lämnade jobbet. Och det kan vara så att jag tog ut det över en person som jag hade ett telefonsamtal med. Nåja hen förtjänade faktiskt min hårda och bestämda ton så det har jag inte dåligt samvete för.

Väl hemma så sken solen och det var +8. Tisdagen räddades helt klart av solsken och stor vårkänsla!

16 kommentarer

  • Jag ÄLSKAR min TENS! Jag tycker att den fungerar bra. När jag känner att det handlar om muskelvärk/spänning och inte om nervsmärta så använder jag den. Fast ibland tar jag den när jag mår som sämst använder jag den för att få känslan av att den jobbar.
   Livet är definitivt för kort för obekväm kläder!
   Solen ja, Gud vad jag saknat den.
   Kram

 1. Förstår att dagen räddades när du kom hem, har känt samma. Solen ger så mycket även om den bara är här stundvis om dagarna 👌😍

 2. Fy för skallevärk. TENS plattor minns jag att jag fick låna när jag var gravid med äldsta sonen men tyckte de funkade sådär så jag använde dem kanske bara en gång. Däremot så körde en vän på dem jämt när hon väntade 2:an. Ha en härlig onsdag

 3. Har aldrig testat Tens men kanske skulle testa det mot alla muskelknutor jag har hela tiden. Fast det kanske inte hjälper mot den typen av ont..
  Tur att solen fick dig att ändra känsla över dagen och hoppas att din onsdag blir bättre än starten på veckan. Du är iaf snygg i håret!!

 4. Usch och fy för de där dagarna. Man ångrar nästan att man ens klev upp ur sängen. Tur att dagen kunde avslutas på ett bättre sätt i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.