byEmschen       Vi som bloggar här       Vill du synas här        Kontakta oss

Jag var tyst

| En kommentar

20120806-073256.jpg

20120806-073200.jpg

Igår var en sådan där dag då inget blir som man tänkt sig. Jag hade mängder med inspiration och massvis bestämdes men inget skulle genomföras igår. Då tappar jag lusten och orken. När allt är bestämt ska inte bromsen dras åt utan då ska det vara full gas.

Men nu är jag förhoppningsvis tillbaka och snart kan jag gasa för fullt.

Mindfulness är inte så lätt, att vara i nuet.

Idag ska alla mina Drömhem&Trädgård-tidningar fram. Inspirationen behöver få större utrymme och fler infallsvinklar. Att förändra utan stora pengar och stora inköp kräver fundering. Älskar’t! Synd bara att familjen tycker att jag är urtråkig när jag går in i min lilla funderingsbubbla. Men det blir ju bra, sen.

nu kliar det i fingrarna och kryper i hjärnan

Nu har du chansen att vara nr. 1

En kommentar

  1. Jag har också varit tyst.. Bara jobbat och varit tråkig – läser också såna där tidningar och vill göra om.. Letar tyg som tål till sittkuddar. Hittar på en massa …Hmm loppis i morgon ?
    Kram påre !

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.