byEmschen       Vi som bloggar här       Vill du synas här        Kontakta oss

Nu grönskar det i dalens famn

| 2 kommentarer

Nu grönskar det i dalens famn nu doftar äng och lid.
Nu grönskar det i dalens famn

Det är vackert, det är ljuvligt, det är som att hela världen kommer till liv. Tänk vad lite färg kan göra! Himlen är blå, träden är gröna och blommorna kommer i alla möjliga färger. Det känns som att jag vaknar till liv efter en lång lång sömn. Det är ljuvligt!

Nu grönskar det i dalens famn

Jag nynnar ofta på Nu grönskar det i dalens famn, nu doftar äng och lid. Kom med kom med på vandringsfärd i vårens glada tid.

Varje dag när jag kommer hem så går jag en runda i trädgården för att se vad som har hänt sedan sist, alltid är där något nytt. Igår såg jag små vackra röda tulpaner bland mina stockrosor. Helt underbart!

1 person har hunnit för dig

2 kommentarer

  1. Håller verkligen med dig, den här tiden är verkligen helt sanslöst magisk. Jag gör precis likadant, vandrar runt och inspekterar trädgården precis varje dag.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.