Men hallåååå!

Alltså min kropp! Jag begriper mig inte på den alls. Idag var jag och min systerdotter på en liten runda med våra kameror. Båda två har vi fibromöget men ut ska vi.

Jag älskar att fotografera mossa! Men det innebär att man måste ner och nära inpå. Iaf när jag inte klarar av att bära runt på mitt fast 100 objektiv (micro-objektiv). Så ut i skogen nåja ut bland träden iaf och ner på knä skulle vi. Vilka pucko vi är!

Mossa är så vackert och jag vill ha massa mossa hemma till jul. Men man får ju inte plocka mossa hur som helst. Så vi fotograferade bara den istället.

Vi gick sakta och vi pratade och när det kom en nerförsbacke så suckade vi. Nerförsbackar är ett rent helvete att gå i. Men vi klarade oss utan att trilla iaf.

Becks in action

Frusen, trött och med värkande höfter körde vi hem. Väl hemma slängde jag mig i fåtöljen och halvsov i en timme. Sen var hela familjen plus bonusunge hungriga så då var det till att laga middag. Medan vi åt så insåg jag att njä det är nog inte så bra med min kropp. Inte så konstigt efter promenaden.

Skulle jag vila? Nejdå! För när det känns så här i kroppen så måste jag hålla igång. Det är jättekonstigt men jag kan inte vara stilla när det kryper, värker och spränger i hela kroppen. Man kan ju tycka att sängläge vore det bästa men hell no.

Vad gjorde jag då? Jo jag bestämde mig för att baka Silviakaka nej mjuk pepparkaka nej chokladbollar. Nääää såklart gjorde jag alla tre. Varför inte liksom? Jag tror att det kan handla om att trötta ut kroppen och inte att den ”bara” ska värka. Vi får väl se om det blir en sådan natt där jag sover gott eller en sån natt där jag inte kan sova alls.

Jag undrar vad jag har gjort för ont för att förtjäna detta helvetesmögfan till sjukdomar som jag har.

2 kommentarer

  1. Jag har inte ens orkat titta på bilderna i kameran! När vi kom hem blev det soffläge i en timme innan jag orkade göra väldigt avancerad mat. Köttbullar och snabbmakaroner. Sen hade vi soffläge till klockan va halv ett på natten

    • Jag var tvungen att göra något för annars hade jag blivit knäpp av värken
      Jag gjorde Elias favorit (när han var liten) spaghetti och tonfisksås/röra. Inte särskilt avancerat det heller men gott. Köttbullar och makaroner är jättegott!
      Vi satt nog uppe till något sånt också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.