Regnet öser ner

Det blåser och regnet öser ner, det är en grå höstdag. Verkligen en dag att stanna inomhus med filt om sig.

Vad passar väl bättre då än varm o’boy med minimarshmallows och en julfilm!

Jultofflorna är på och jag planerar inlägg på mitt julkonto på Instagram. Jag älskar den här tiden på året! Ja inte vädret förstås, jag vill ha Claras väder!

Men innan jag går helt wild & christmas crazy så har jag en födelsedag att planera och fixa. Men vad jag längtar efter att få börja smyga fram julen.

Längtar du efter julen?

20 kommentarer

 1. I november börjar jag tänka jul,, men de flesta julklapparna är redan inköpta 🙂 Min man vill helst vänta till dagen innan om något för huvudtaget ska upp… men låt mig planera tycker jag. Han gör ju inget hihi,

  • Jag vet att jag börjar tidigt men jag gillar inte när hösten blir grå, mörk och blöt då måste jag göra något som gör mig glad så att jag inte hamnar i en höstdepression. Så julfilmer, julmusik och julsmaker kommer tidigt. Sen smyger jag in julen under november så allt är klar till 1:a advent.

 2. Ja, började faktiskt handla julklappar för två veckor sedan, själv ogillar jag vanligtvis att tjuvstarta julen för tidigt men julen har en viss charm.. sedan är det ju lite gråtrist och blött höstväder ute så då kan det vara bra att se fram emot något som man gillar

  • Tack!
   Jag har sagt att vi har inte julen hemma detta året, min far nappade direkt så vi vet redan att vi ska fira hos mina föräldrar. Det är skönt att veta det redan nu.

 3. Jag var helt julgalen förr, nu firar jag knappt något längre. Hade bestämt mej för att inte ens julpynta i år eftersom vi skulle resa bort efter jul, men nu blir resan inte av… så vi får se…

 4. Faktiskt inte detta året, jag har precis flyttat så jag längtar bara efter att få ordning haha… vet inte ens om jag orkar packa upp julsaker detta året 😬 vi får se 🤪

 5. julfilm ? redan ? vi har ju inte passerat halloween än ? …. men har kompisar som redan köper julklappar. jag är den som väntar dagen innan 🤣

 6. Ja, igår (eller idag) var det mindre roligt att vara hundägare och vara tvungen att gå ut, blä!
  Ser fram emot julen, eller december rättare sagt Längtar inte, men ser fram emot det!

  • Nä när det regnar så är det lite tråkigt att vara hundägare.
   Det är bra, man ska inte längta sig bort från nuet. Men jag längtar så till julpyntet får komma upp.

 7. men åhh va mysigt, och jaaa som attan på frågan, jag vill så bara börja julpynta typ nyss. Men kommer väl vänta lite , har satt att jag först ska ha en storstädning av lägenheten, när ja är klart får det möjligtvis vara bara november hur mycket det vill. Då jäklar får det börja komma upp ändå😂❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.