Skön söndag med husvisning

Jaha så var dagen kommen. Dagen med första husvisningen. Nu hoppas vi på bra budgivning.

Mäklarbild från vår hall

Vi gick upp klockan åtta för att hinna med allt vi skulle göra innan visningen som var klick ett. Jag trodde att vi mer eller mindre skulle möta mäklaren i dörren. Jag var allt lite chockad när vi var klara redan klockan tolv. Varför jobbar man alltid bäst under press?

Vi packade in barn och hundar i bilen och åkte upp till Frostavallen. Barnen fick testa köra drönare på en stor grusplan och de crashade den flitigt. Hundarna och jag tog en promenad upp för den gamla skidbacken, den är brantare än vad man kan tro, tur att hundarna kunde dra mig upp. Haha de är så små och kan knappt dra ett spädbarn.

Sen drog vi till Vaxsjön dvs typ rakt över vägen från där vi var. Så himla skönt väder. Vi gick runt halva Vaxsjön för att sedan slå oss ner och ta en fika. Himla mysigt att sitta i naturen och bara njuta.

Vi hade de långa kopplen med till hundarna så att de kunde springa lite friare. Det uppskattades av dem och de firade med att trassla in sig cirka tusen gånger.

Trötta men nöjda körde vi hem igen. Mäklaren ringde och informerade om hur visningen hade gått så kanske att någon lägger ett bud. Det känns så bra, jag längtar till lägenheten med balkong. Jag ska ha blomlådor på balkongen, fyllda med lavendel och murgröna. Jag ska ha blomkrukor med ännu mer lavendel så hela jag badar i den lugnade doften av lavendel.

Nu sitter jag på altanen och avnjuter ett glas vin medan middagen blir tillagad. Hemmagjorda hamburgare med bacon. Nomnomnom! Verkligen en skön söndag.

10 kommentarer

 1. Håller tummarna för er försäljning. Hallen såg ju väldigt inbjudande ut. Alltid en blandad känsla när man säljer över vem det blir. hur bra det går och så lite vemod att lämna över sitt. Men så är det ju lika spännande och roligt med det nya. Lycka till!!
  Kram Kajsa

 2. Hoppas det går bra med försäljningen. Alltid lite pirrigt. Vilket fint väder ni har då man ser bilderna. Så härligt.

 3. Vilket perfekt väder ni hade för husvisningen och kunde vara ute när ni väntade! Hoppas att visningen gick bra och att ni får något bud, sådant är alltid spännande.

 4. Vilken underbar söndag i solen. Så skönt att komma ut och bara vara i naturen. Kaffe vid sjön är som balsam för själen. Håller tummarna för bra budgivning.

 5. Spännande med husvisning men ack så jobbigt att förbereda inför det! Puh! Hoppas att buden rasslar till – eller det räcker ju med ett bud om de tär bra 😀
  Ska ni flytta till lägenhet istället? Har ni redan hittat annat boende?
  Spännande!

 6. Härlig med brygghäng i det vackra vädret. Snyggt golv i hallen. Vart ska ni ta vägen nu när nio ska sälja huset?

 7. Oh jag har nog lyckats missa att ni ska flytta, men håller med om att det har sin härliga charm med balkong också, jag älskar vår =D. Samt skönt det lät där ni gick och fint det var

 8. Hoppas ni får huset sålt! Vilken mysig dag ute i naturen, jag verkligen älskar naturen. Jag blir så lugn av den. Och fika utomhus är aldrig fel. Det smakar bättre då tillochmed 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.